Mreža žensk |

Kako v 3 korakih do odličnega počutja in realizacije osebne vizije

16.3.2016 OB 17.30 - 19.00

Drage PMŽ-jevke in vse, ki to še niste, pa si želite postati!

 

Vabljene v sredo, 16.3.2016 ob 17.30

 

v salon Mürske republike v Hotelu Zvezda.


Naša draga Cvetka Horvat nam bo za začetek podarila darilo in nas bo pred osrednjim dogodkom s tapkanjem pripravila do tega,

  da se sprostimo, fokusiramo in prepustimo vsebinam, ki nam jih bo razkril predavatelj

mag. Peter Kunc.

 

Povedal nam bo, kako lahko pridemo

 

v 3 korakih
do odličnega počutja in realizacije osebne vizije.

 

Druži nas skupna vizija, hkrati pa ima vsaka od nas še svojo osebno. In vse si res močno želimo realizirati obe. Ampak kaj, ko pridejo tudi trenutki, ko ne gre vse tako, kot smo si zamislile, ker nas “nekaj ovira ali zadržuje na poti”. Kaj pa, če nas morda skrbi, da bomo za uspeh morale pretirano garati in da bomo izgubile ravnovesje med poslovnim in zasebnim življenjem? Morda nas skrbijo reakcije naših družinskih članov, staršev in drugih sorodnikov? … Kaj pa, če se takih in podobnih skrbi sploh ne zavedamo, ker se skrivajo na nezavednem nivoju v obliki različnih napačnih in omejujočih prepričanj?

 

Pravzaprav je to zelo verjetno. To se dogaja vsem nam … Ampak, ko napačna in omejujoča prepričanja odpravimo, postanejo ovire na naši poti nenadoma manjše in lažje premagljive, uspešnost našega dela se poveča dva do trikrat in tudi večkrat … in vizija postane realnost.

 

Na predavanju, obogatenem s primeri iz prakse, vam bo Peter Kunc predstavil:

-       kako prepričanja vplivajo na naše razmišljanje, čustvovanje in odzivanje na situacije,

-       kakšne so posledice napačnih in omejujočih prepričanj,

-       kako (ne)uspešno ukrepamo,

-       kako se to odraža na počutju in realizaciji vizije

-       in seveda bo razkril tudi 3 čudežne korake, omenjene v naslovu.

 

Spoznale boste, da so nam enostavne, znanstveno dokazane in izjemno učinkovite strategije v bistvu na voljo na dosegu roke ter da so uporabne ne samo za izboljšanje počutja in pri realizaciji osebne vizije, ampak praktično na vseh področjih našega življenja – v partnerskih odnosih, v primeru zdravstvenih težav, v zvezi s telesno težo, glede denarja in posla ipd.

 

Predavatelj mag. Peter Kunc je javnosti poznan kot vrhunski strokovnjak na področju vodenja kakovosti (standardizacija, certificiranje, akreditacija), kjer uspešno deluje v domovini in tujini. V zadnjem času se pri svojem delu vse bolj posveča izzivu, kako ljudem omogočiti, da izkoristijo svoj polni potencial. Pri tem s pridom izkorišča svoje več kot 25-letne vodstvene izkušnje. Malo manj pa je poznano, da je v svoji službeni karieri naredil že 3 velike spremembe … Več o padcih in vzponih pa bo povedal kar sam.

 

 

Zaradi lažje organizacije vas naprošam, da se prijavite na e-naslovu: zavodsr@gmail.com ali na spletni strani wwwmrezazensk.si / prihajajoči dogodki /.

 

Kmalu se vidimo! LidijaPrijava na dogodek:  • Zadnje novice

© 2015 Zavod za socialni razvoj Murska Sobota, izdelava: gf-inspiro.si