Mreža žensk |

Čas je za akcijo!

SOBOTA, 13.6.2015 OB 7.30 - 13.00

Drage PMŽ-jevke!

ČAS JE ZA AKCIJO! PREIDIMO OD BESED K DEJANJEM!

Narava in rastline imajo svoj ritem. O tem ve veliko povedati naša prijateljica Tanja Borovšak, mama petih otrok, samohranilka, arhitektka, permakulturna strokovnjakinja in še bi lahko naštevali. Svojo idilo si je ustvarila na Suhem vrhu, kjer živi in ustvarja.

Včasih bi potrebovala par dodatnih rok, da bi lahko uresničila vse svoje načrte. Tako je tudi sedaj. Zato se obračam na vas, drage ženske, da ji ponudimo svoje roke in čas, ki ga bomo lahko preživele to soboto dopoldan v prečudoviti naravi in ji pomagamo.

 

Vabim VSE, članice Pomurske mreže žensk, tiste, ki to še niste, pa bi rade postale, prijateljice članic in sploh vse ljubiteljice narave, da si vzamete čas in se mi pridružite pri delovno - izobraževalni akciji, sestavljeni iz sajenja batate, ogleda permakulturnega vrta, v hladni senci pa iz predavanja o uporabnih rastlinah in domačega prigrizka.

 

Dobimo se v  SOBOTO, 13.6.2015 ob 7.30 na parkirišču pred pošto v Murski Soboti in skupaj krenemo proti Suhemu Vrhu 27 A.


Naredimo nekaj dobrega – stopimo skupaj in pomagajmo,

istočasno pa izkoristimo to priložnost za druženje in učenje novih stvari!

 

Z mano se lahko peljejo štiri ženske. Prav tako z Alenko. Zaradi lažje organizacije se obvezno prijavite na spletni strani www.mrezazensk.si, da se zvrstimo v avtomobile.

Dosegljiva sem  tudi na tel. št. 041 729 193- Lidija

 

V torek, 16.6.2015 pa se še zadnjič pred poletjem dobimo pri Zvezdi ob 17. uri – če bo vroče, predlagam, da kar pod kostanji, sicer pa v Mürski republiki!

 

V pričakovanju čim večjega števila prijav na sobotno akcijo vas lepo pozdravljam,

LidijaPrijava na dogodek:  • Zadnje novice

© 2015 Zavod za socialni razvoj Murska Sobota, izdelava: gf-inspiro.si